Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO de l’Alt Penedès creix un 1,57% en afiliació durant el 2019

Un cop tancades les dades d’afiliació de 2019, s’observa que CCOO de l’Alt Penedès ha crescut un 1,5% respecte de l’any 2018.

A 31 de desembre de 2019, hi havia 2.390 persones de l’Alt Penedès afiliades al sindicat.
Una dada rellevant és que les dones aporten un 70% de l’increment d’afiliació en el 2019. L’augment d’afiliació femenina el 2019 ha estat d’un 2,7%, és superior al creixement afiliatiu global i com a conseqüència, es redueix la diferència entre l’afiliació femenina i la masculina en un punt; ara les dones representen el 37% de l’afiliació de CCOO de l’Alt Penedès, confirmant-se, un any més, la progressiva feminització del sindicat.
Una altra dada destacada és que el creixement afiliatiu a CCOO de l’Alt Penedès l’any 2019 es va donar amb més intensitat en persones menors de 31 anys, amb un increment del 4,7%. L’afiliació femenina fins als 30 anys representa un 45% del total de l’afiliació d’aquesta franja d’edat, i això significa gairebé dos punts per sobre la mitjana. Si ens fixem en l’afiliació per origen immigrant, cal destacar que el 9% són persones nascudes fora de l’Estat. Les dones afiliades d’origen immigrant representen un 41,87%
del total.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: