Dimarts, 21 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum organitza dues sessions per a infants i joves per entendre i conèixer el mon dels mapes

El taller s’emmarcava en l’exposició ‘Cartografies’ que es pot visitar a Vinseum fins a finals de març, i en aquest cas s’adreçava a infants i joves per que coneguessin el món dels mapes.

En el marc de l’exposició ‘Cartografies’ que es pot visitar al Vinseum fins el proper 22 de març, aquest passat cap de setmana es van organitzar dues sessions d’un taller familiar que amb el nom de ‘Els secrets d’un mapa’ pretenia ajudar a entendre què és i per a què serveix la cartografia.
Dirigit per l’historiador Marçal Díaz, col·laborador del Vinseum, l’activitat s’adreçava a infants i joves entre 5 i 12 anys amb la voluntat de fer-los entendre la cartografia tot coneixent la seva història, el seu present i el seu futur.
Partint d’aquesta primera voluntat de donar a conèixer que és i per a què serveix la cartografia, s’insistia ja amb els adolescents en fer-los entendres com la cartografia pot ajudar a conèixer millor el territori i fer-ne una planificació més sostenible.
Amb diferents activitats es pretenia doncs que els participants s’endinsessin en els conceptes bàsics de la cartografia i tot jugant per exemple aprenguessin a interpretar un mapa i fossin capaços de construir una maqueta que el representés.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
10:30
Vilafranca, punt de trobada
Llibres i literatura

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: