Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Serveis Socials organitza per quart any un taller per empoderar les famílies a través del joc

A través d’un taller en que les famílies construeixen una joguina es busca potenciar espais de joc conjunt entre pares i mares amb els seus fills i filles.

La sala de l’Escorxador acollia dijous al matí la quarta edició d’un taller que amb el lema de «Construïm una joguina» s’ofereix a les famílies usuàries de Serveis Socials amb la voluntat de donar-los eines per tal de millorar la relació amb els seus fills i adquireixin hàbits per fer activitats de manera conjunta tota la família.
El regidor de Drets Socials de l’Ajuntament de Vilafranca, Ramon Zaballa, remarcava que és una proposta que s’entronca amb la voluntat d’actuar des del Servei de manera formativa, educadora i d’acompanyament a les famílies. En aquest cas centrant-se en potenciar el joc com a eina de relació familiar.
Des de Serveis Socials, l’educadora Irene Granados remarcava que és una proposta que vol empoderar les famílies i que participin més i millor en la criança dels seus fills.
L’activitat s’inicia amb una presentació a càrrec del regidor, i després sempre s’intenta donar algun missatge i eines amb la voluntat d’ajudar a buscar temps de qualitat amb els fills.
Enguany el taller se centrava en fer un traga boles amb una ampolla d’aigua buida i decorar-la amb diferents elements. Una peça que després es podien endur cap a casa per jugar amb els seus fills i filles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: