Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV retransmet en directe la gala de presentació de la nova temporada d’espectacles

Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca presenten la nova programació en una gala plena de sorpreses que serà retransmesa per Penedès TV.

Aquest dimecres a les set de la tarda, al Teatre Cal Bolet, se celebrarà la gala de presentació de la nova temporada d’espectacles de febrer a juny de 2020. L’acte, conduït per l’actriu i productora Ruth Talavera, estarà ple d’actuacions, música en directe i entrevistes amb alguns dels protagonistes de la programació, com el compositor Arnau Tordera o el dramaturg Jordi Casanovas.

També hi seran els membres de la nova orquestra resident de l’Auditori Municipal, la Camerata Penedès, una formació que tindrà presència en la programació musical d’aquesta nova temporada.
Com és tradició, també tindrà lloc un sorteig d’entrades i d’un abonament per a dues persones de tots els espectacles de música, teatre i dansa de la temporada de Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca.

L’acte de presentació de la temporada d’espectacles serà retransmès en directe per Penedès TV per segona temporada consecutiva. A més, es podrà veure en reposició a les onze de la nit del mateix dimecres i l’endemà, dijous, a les onze del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: