Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Lluís Valls i Abigail Garrido s’integren a l’executiva del PSC, com a secretatis nacionals

Lluís Valls i Abigail Garrido s’integren a l’executiva del PSC, com a secretatis nacionals

La Federació Alt Penedès-Garraf ha participat activament en el recent Congrés Nacional del PSC, amb un total de 32 delegats. Valls i Garrido s’integren a l’executiva com a secretaris nacionals.

Un total de 32 delegades i delegats, juntament amb 18 observadores i observadors de les agrupacions locals socialistes de la federació Alt Penedès-Garraf han participat aquest cap de setmana en el Congrés Nacional del PSC. Un congrés en el que s’han aprovat ponències que marquen la posició política del PSC, reafirmant el compromís catalanista, federalista i l’estat plurinacional.
El cap de llista socialista a Gelida, Lluís Valls, i l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, formen part de la nova executiva nacional com a secretaris nacionals del partit. Per altra banda, la vilanovina i ex senadora Assumpta Baig, forma part del Consell Nacional del partit a proposta del primer secretari del PSC.
El primer secretari de la federació Alt Penedès-Garraf, Juan Luis Ruiz, ha intervingut al Congrés Nacional afirmant que si hi ha esperança d’un partit útil a Catalunya i a Espanya en els moments que vivim, aquesta esperança vindrà del cap i el cor dels i les socialistes. Ruiz també ha posat de manifest que els socialistes son avui segona força política a Catalunya, i aquest és possiblement un indicador de la tasca realitzada col·lectivament per moltes i molts socialistes arreu del territori. Finalment ha explicat que un cop tancat el Congrés Nacional, en els propers mesos començarà el procés congressual a la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC, que culminarà també amb l’elecció de la nova executiva de federació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: