Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Galeria Palmadotze clou el seu 30è aniversari amb una exposició de M&M, Miralda i Muntadas

Els dos artistes han tornat a col·laborar conjuntament després de molt de temps per a aquesta efemèride.

El passat dissabte la Galeria Palmadotze situada a Mas Pujó a Santa Margarida i els Monjos tancava el cicle de celebracions que ha fet aquests darrers mesos pel seu 30è aniversari. L’acte va ser una gran festa a la que van assistir nombrosos artistes, amics i amigues de la galeria d’art i autoritats. Una de les responsables de Palmadotze, la Pilar Carbonell, estava molt satisfeta d’aquests 30 anys de feina i d’haver contribuït a promoure l’art contemporani a la comarca.
L’exposició que s’ha preparat per a la cloenda del 30 aniversari era de M&M, Miralda i Muntadas. Els dos artistes han tornat a col·laborar conjuntament després de molt de temps per a aquesta efemèride.
Muntadas destacava el fet de voler revaloritzar el sector agrícola i vitivinícola amb la seva obra.
Va ser l’atzar qui els va reunir a Nova York a mitjans de 1972. Els dos han estat Premi Velázquez en aquesta dècada que ara s’extingeix. Però en res s’assembla la seva obra, ni la seva imatge ni com treballen. Ara han tornat a treballar plegats després de 47 anys.
La Galeria Palmadotze va estar ubicada molts anys a Vilafranca fins que va traslladar la seva seu a la masia Mas Pujó dels Monjos. A l’acte eren presents l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, i la regidora d’educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat. Ambdues reconeixien la gran trajectòria de la Galeria d’Art Palmadotze i agraïen la seva tasca envers l’art i la cultura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: