Divendres, 6 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Ferran Carvajal presenta ‘Not a moment too soon’ a Cal Bolet

Not a moment too soon està centrada en una de les figures més representatives de la dansa del segle XX a Estats Units, Merce Cunningham.

El passat divendres al teatre Cal Bolet es representava l’obra ‘Not a moment too soon (En el moment precís)’, una peça de teatre-dansa multidisciplinar de la mà del vilafranquí Ferran Carvajal i Trevor Carlson. Not a moment too soon està centrada en una de les figures més representatives de la dansa del segle XX a EEUU, Merce Cunningham. Tal i com explica el director de l’obra, Ferran Carvajal, tot va començar amb unes entrevistes a Trevor Carlson que va ser la mà dreta de Cunningham els darrers anys de la seva vida i amb la idea de fer un documental.
Es tracta d’una peça escènica que combina teatre i dansa amb els somnis del productor Trevor Carlson i en la que el vídeo i la imatge prenen un paper molt important.
Aquest any fa 100 anys del naixement de Merce Cunningham i això els ha permès portar l’obra per diferents països com Estats Units, Colòmbia, Anglaterra o Portugal. I divendres arribava a Vilafranca, una estrena especial pel vilafranquí Ferran Carvajal.

Programació

Ràdio Vilafranca

11:00
Mites de la cançó
Nadales a la cançó
12:30
Musical
Selecció de música variada
13:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu amb Sergi Ansón

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
12:30
Esport comarcal
Futbol. Riudebitlles - Moja
13:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: