Dimarts, 28 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Ferran Carvajal presenta ‘Not a moment too soon’ a Cal Bolet

Not a moment too soon està centrada en una de les figures més representatives de la dansa del segle XX a Estats Units, Merce Cunningham.

El passat divendres al teatre Cal Bolet es representava l’obra ‘Not a moment too soon (En el moment precís)’, una peça de teatre-dansa multidisciplinar de la mà del vilafranquí Ferran Carvajal i Trevor Carlson. Not a moment too soon està centrada en una de les figures més representatives de la dansa del segle XX a EEUU, Merce Cunningham. Tal i com explica el director de l’obra, Ferran Carvajal, tot va començar amb unes entrevistes a Trevor Carlson que va ser la mà dreta de Cunningham els darrers anys de la seva vida i amb la idea de fer un documental.
Es tracta d’una peça escènica que combina teatre i dansa amb els somnis del productor Trevor Carlson i en la que el vídeo i la imatge prenen un paper molt important.
Aquest any fa 100 anys del naixement de Merce Cunningham i això els ha permès portar l’obra per diferents països com Estats Units, Colòmbia, Anglaterra o Portugal. I divendres arribava a Vilafranca, una estrena especial pel vilafranquí Ferran Carvajal.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: