Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El govern en minoria d’ERC a Sant Cugat Sesgarrigues no aconsegueix aprovar el pressupost

El Ple extraordinari celebrat aquest dimarts ha rebutjat la proposta de Pressupost de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues per l’exercici 2020, que es presentava al plenari per a la seva aprovació

El projecte de pressupost, punt principal de l’ordre del dia, va comptar únicament amb els vots favorables d’Esquerra Republicana, que governa en minoria des de les passades eleccions municipals, i amb els vots en contra del grup Progrés Municipal i de Sant Cugat Unitat Popular.
El cap de llista de Progrés Municipal, Raul Casado, assegura que “el principal instrument de govern en un Ajuntament, el pressupost, ha estat rebutjat ja en la primera proposta que presenta el govern municipal actual, fet que demostra la seva manca de capacitat i estabilitat per governar de manera efectiva per al municipi”.
Si no hi ha cap novetat al respecte, per primera vegada en democràcia hi ha el risc de pròrroga dels comptes municipals al consistori santcugatenc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: