Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diversitat i aposta pel talent local a la nova programació d’espectacles

Ramon Mirabet, Obeses, Les Antonietes, Jordi Casanovas i el Ballet de Barcelona formen part de la nova programació de l’Auditori i Cal Bolet.

Aquest dimecres al vespre es presentava al Teatre Cal Bolet la nova temporada d’espectacles en una gala conduïda per l’actriu i productora Ruth Talavera i que va ser retransmesa en directe per Penedès TV.

L’acte, al qual van assistir més de 270 persones, va comptar amb la participació de diferents artistes protagonistes dels espectacles dels propers mesos, com el cantant de la banda Obeses, Arnau Tordera, la Camerata Penedès, el Ballet de Barcelona o el dramaturg i director vilafranquí Jordi Casanovas.

Abans de l’acte, el regidor de Cultura Ricard Rafecas va destacar la diversitat de propostes de la temporada. Seran 21 espectacles de gener a juny, entre els quals hi ha música, teatre, dansa i circ. Rafecas també recordava que s’intenta fer arribar a la cultura a tota mena de públics i que els espectadors responen amb la seva fidelitat.

El dramaturg Jordi Casanovas portarà, sota el segell ‘Com a casa’, la seva nova versió de ‘Sopar amb batalla’, que estrenarà gira a Vilafranca al mes d’abril.

En el panorama teatral hi trobem les propostes de la companyia Zero en conducta, Guillem Albà, l’obra ‘Un dia qualsevol’ de Les Antonietes o l’espectacle ‘Peix’, de la companyia Hotel Iocandi.
Entre la dansa, destaca la bailaora vilafranquina Ana Morales i el seu ‘Sin permiso. Canciones para el silencio’ i la proposta del Ballet de Barcelona ‘Mixed Bill’.

Dins l’oferta musical de la temporada hi ha concerts per a tots els gustos; des del pop i l’electrònica de Carla i Jolly Damper fins a la perfomance de la companyia Windu, passant pel gospel i soul de les Sey Sisters o els èxits del moment amb Ramon Mirabet o Obeses.

Una de les gran notícies de la tarda va ser la presentació de la nova orquestra resident de l’Auditori, la Camerata Penedès. Amb ella, torna la música clàssica a la programació amb dos concerts. Tota la informació detallada es pot consultar al web http://espectacles.vilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: