Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Capacitats 2019’, una exposició per reivindicar la diversitat de la societat

L’exposició ‘Capacitats 2019’ mostra un any més les capacitats i la diversitat funcional, aquest cop a la Capella de Sant Joan.

El 3 de desembre és el dia internacional de les persones amb discapacitat i, coincidint amb aquesta data, aquest dimarts al matí s’inaugurava l’exposició ‘Capacitats 2019’. És la sisena edició d’aquesta mostra de fotografia i pintura organitzada per la Comissió Municipal pel Benestar de les Persones amb Discapacitat, amb la col·laboració del club fotogràfic Diafragma.

A l’exposició es poden veure fotos del dia a dia de les entitats que treballen a Vilafranca amb persones amb diversitat funcional: Entretots, Univers Penedès, L’Espiga, El turó, Mas Albornà, la Fundació Pro Penedès i el Grup Entrem-hi. Així com obres artístiques fetes per algunes d’aquestes persones.

L’acte inaugural va ser molt participat i va comptar amb diverses actuacions. La presidenta d’Univers Penedès Laura Parés i la tècnica d’inserció d’Entrem-hi Eva Bagan explicaven que el missatge que volen transmetre és que tots formen part d’una societat diversa.

Sobre la conscienciació de la ciutadania en general per acceptar i incloure aquesta diversitat, consideren que s’està avançant però encara queda molta feina per fer.

L’exposició ‘Capacitats 2019’ arriba per primer cop a la Capella de Sant Joan després de cinc edicions al passadís central de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

La mostra es podrà visitar a la capella fins a finals de mes en l’horari habitual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: