Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Trobada del Grup de Diàleg Interreligiós de Vilafranca

El Grup de Diàleg Interreligiós de Vilafranca afronta una nova etapa per contribuir a la cultura del diàleg i la pau en l’àmbit local.

Aquest dimarts a la tarda ha tingut lloc a l’Escorxador una trobada del Grup de Diàleg Interreligiós de Vilafranca. La trobada es feia amb la presència del director d’Audir, l’Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós. Francesc Torredeflot va ser l’encarregat de pronunciar la conferència ‘El diàleg interreligiós i interconviccional’.

Torredeflot explicava, abans de començar l’acte, que el Grup de Diàleg Interreligiós reuneix representants de les diverses comunitats religioses que conviuen a la vila per afavorir el coneixement mutu i la trobada de punts en comú. Tot plegat amb l’objectiu de contribuir a la cultura del diàleg i la pau en l’àmbit local.

El Grup de Diàleg Interreligiós de Vilafranca s’ha reactivat des de fa un any després d’una etapa anterior en què va estar un parell d’anys en marxa.

La regidora d’Igualtat Montse Arroyo destacava el paper de l’Ajuntament de Vilafranca en aquest engranatge.

Al Grup de Diàleg Interreligiós de Vilafranca hi ha representants de diferents comunitats religioses que tenen presència a la vila, com catòlics, mormons, protestants, musulmans i budistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: