Dimarts, 28 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos informarà sobre el procediment de regularització cadastral

Aquest procediment es va iniaciar l’any 2015, i els propietaris de les 192 finques afectades ja han rebut les notificacions de l’ORGT. L’Ajuntament ofereix informació per resoldre possibles dubtes.

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha tingut coneixement que l’Organisme de Gestió Tributaria està comunicant al veïnat afectat pel procés de regularització cadastral que es va encetar l’any 2015, que procedeixin a abonar les quantitats resultants de la regularització efectuada en concepte de l’Impost de Béns Immobles.
Aquest procediment està regulat per la disposició addicional tercera del Text refós de la Llei del Cadastre Immobiliari i és un procés obligatori que duu a terme la Gerència Territorial de Cadastre de Barcelona.
Aquesta actualització, que es realitza des del cadastre, pretén incorporar aquelles edificacions de nova construcció o ampliacions i modificacions que no hagin estat  comunicades.
A Santa Margarida i els Monjos el procés de regularització de 2015 va detectar 192 finques afectades, les persones propietàries de les quals van rebre la corresponent informació per fer les al·legacions pertinents. Des de l’Ajuntament es va informar també del procés i del model per dur a terme les al·legacions.
Totes les persones afectades, tant si van fer al·legacions, com si no, estan rebent aquests dies les notificacions de liquidació d’aquesta actualització cadastral.
Des de l’Ajuntament es fa saber que per qualsevol dubte o informació les persones interessades es poden adreçar a l’oficina de Gestió Tributària, que es troba a les oficines de l’Ajuntament i que atén els dimecres de 9 del matí a del migdia.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Tot jazz
Un recorregut per la història del jazz vista des de Catalunya

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: