Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rosa Lluch, d’En Comú Podem, proposa diàleg per desbloquejar la situació

Una de les propostes plantejades al programa electoral del 10N és millorar el transport públic a la comarca.

Aquest dilluns al migdia, la cap de llista al Senat per En Comú-Podem, Rosa Lluch, visitava Vilafranca en el marc de la campanya electoral de les generals del proper 10 de novembre. Rosa Lluch, professora a la Facultat d’Història de la Universitat de Barcelona i filla d’Ernest Lluch, aposta per el diàleg i per sortir del conflicte entre Catalunya i Espanya de manera dialogada, partint de la llibertat de les preses i els presos, i retornant el problema a la política.

Durant la roda de premsa, Rosa Lluch estava acompanyada de Ramon Arnabat de Vilafranca En Comú que destacava, com a un dels punts importants del programa electoral, la necessitat de millorar el transport públic a la comarca.

Arnabat afegia que des de Catalunya és important votar els comuns perquè són una força que tenen companys a la resta de l’Estat, concretament a Unidas Podemos, i creuen que quant més fort sigui aquest col·lectiu més possibilitats hi haurà de comptar amb un govern progressista a l’Estat que faci les reformes de caràcter social i mediambiental tan necessàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: