Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les ADF Penedès Garraf guanyen el premi al millor projecte de sensibilització ambiental 2019

Aquest dissabte a Sant Andreu de la Barca es va fer l’acte de lliurament dels XXIII premis de prevenció d’incendis forestals 2019 de la Diputació de Barcelona.

La Federació d’ADF Penedès Garraf va guanyar el premi Jordi Peix al millor projecte de sensibilització ambiental. El projecte guanyador de sensibilització ambiental se situa en un espai cedit per l’Ajuntament de Sant Sadurní a la finca de Can Mas de la Riera amb diferents ecosistemes.
Aquest projecte va ser ideat per l’associació ADEMA ja fa un temps i ha estat impulsat per l’ADF i on l’Escola Vedruna Sant Sadurní i la seva AMPA hi ha apostat decididament iniciant aquest curs passat els seus aprenentatges i activitats. El premi ajudarà a donar-li un impuls.
El guardó va ser recollit de mans del Diputat de l’Àrea d’Espais Naturals Pere Pons, per Ramon Torrents, president de la Federació d’ADF i Xavier Xortó, coordinador de la Federació d’ADF i president de l’ADF Sant Sadurní que anava acompanyant amb la seva filla Xènia Xortó alumne de l’Escola Vedruna primera escola impulsora del projecte.
També va ser guardonada l’Agrupació de Defensa Forestal de Matadepera pel projecte Ampliació de les zones d’actuació del Pla de prevenció d’incendis forestals del municipi, amb el Premi Rossend Montané. I Jaume Gallofré de l’ADF Terrassa va rebre el premi honorífic Josep M de Castellarnau per la seva trajectòria vinculada a l’ADF.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: