Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’actor Jordi Martínez protagonitza una sessió del programa ‘Flipart’ al teatre Cal Bolet

Aquest programa de la Diputació pretén acostar als alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius, l’oportunitat de conèixer el món de les arts escèniques a través dels seus protagonistes.

L’escenari del Teatre Cal Bolet acollia dijous al matí l’actor i pallasso Jordi Martínez, que en aquesta ocasió no venia a fer cap obra de teatre sinó que era l’encarregat de conduir la sessió del programa ‘Flipart aventures d’artistes’ que impulsa la Diputació.
Sobre l’escenari del teatre, el Grup de Batxillerat d’Arts Escèniques de l’Institut Milà i Fontanals van escoltar i participar de les explicacions que els oferia Martínez. En aquest cas eren noies i nois que ja tenen interès en el món del teatre i les arts escèniques, i per tant van seguir ben atents i van participar en la xerrada que els oferia Jordi Martínez. Com ell mateix explicava abans de començar, la intenció és oferir una pinzellada que serveixi també d’introducció al món dels artistes.
Martínez serà diumenge a la tarda novament a dalt de l’escenari de Cal Bolet, però en aquest cas com a membre de la companyia Rhüm & Cia presentant l’espectacle ‘Rhümia’.
De moment però, dijous al matí el seu públic van ser els i les joves estudiants del Batxillerat d’Arts Escèniques del Milà i Fontanals en aquest oportunitat que es brinda des del projecte ‘Flipart’ de conèixer de primera mà les experiències i sensacions d’artistes en actiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: