Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La millora dels patis dels centre educatius guanya els Pressupostos Participatius de 2019

La millora dels patis dels centre educatius guanya els Pressupostos Participatius de 2019

a proposta per a la millora dels patis dels centre educatius de Santa Margarida i els Monjos ha estat l’opció més votada de la convocatòria de Pressupostos Participatius d’aquest any 2019 al municipi.

El projecte va ser presentat per les AMPA i ha obtingut 321 vots. Els pressupostos tenen una partida assignada de 40.000 euros aquest any, que s’utilitzaran per atendre les peticions fetes pel col·lectiu de famílies de cada centre.
A l’institut El Foix es crearà una zona comuna amb la col·locació de taules de pícnic pels àpats i per la socialització de l’alumnat a l’hora de l’esbarjo. A l’escola Sant Domènec s’instal·laran noves estructures de joc, com ara una cabana de troncs, una estructura de cub i una cabana de fusta. A l’escola Arrels s’instal·laran dues cabanes de troncs per motivar el joc imaginatiu i fer comunitat entre l’alumnat. Finalment a l’escola Dr. Samaranch es farà el cobriment de la pista poliesportiva amb tendals, per proporcionar ombra.
L’Ajuntament ha valorat de forma molt positiva la segona edició d’aquests pressupostos, que han tingut una resposta ciutadana, en quant a participació, molt similar a la de la primera edició.
Els pressupostos participatius de 2019 han recollit un total de 457 vots, tots ells per via telemàtica, dels quals 419 han estat vàlids i 38 nuls.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: