Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Companyia ‘Inspira Teatre’ porta a Cal Bolet l’espectacle ‘L’Ornet vol cantar’

L’obra està inspirada en la vida del saxofonista Ornette Coleman

Diumenge al migdia el Teatre Cal Bolet acollia l’espectacle de teatre musical ‘L’Ornet vol cantar’, un conte musical amb titelles per a infants dut a escena per una actriu/cantant i un pianista en directe. Es tracta d’una història inspirada en la vida d’Ornette Coleman, un saxofonista, trompetista, violinista i compositor de jazz americà.

L’Ornet és un ocell a qui li agrada cantar però a ningú li agrada la seva veu. Això el fa estar molt trist i pren la dràstica decisió de no cantar mai més i de marxar a un lloc ben llunyà. I és en aquesta fugida que comença el seu veritable aprenentatge. Aquest conte musical parla de l’aprenentatge, el superar-se i perseverar per aconseguir allò que desitgem. Amb l’obra volen fer crítica de la societat tal i com està muntada.

Inspira Teatre és una companyia creada al 2011 per l’Esther Westermeyer i que va sorgir de la motivació de voler comunicar i viure sentiments, emocions i valors humans mitjançant el teatre, la música i l’expressió corporal.

Volen generar en el públic preguntes i respostes, reflexions, que les persones tinguin l’oportunitat d’assajar les seves pròpies vides en allò que estan veient i escoltant.

La música i les cançons són per a ells un mitjà important d’expressió i de connexió amb l’infant i per això hi són presents en totes les seves obres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: