Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta una nova edició dels goigs de sant Martí, de Sant Martí Sarroca

El proper dilluns, dia 11 de novembre, festivitat de sant Martí de Tours, a les 12 del migdia a l’església parroquial de Sant Martí Sarroca se celebrarà l’ofici religiós solemne.

Amb motiu de la festa major petita de Sant Martí Sarroca, el proper dilluns, dia 11 de novembre, festivitat de sant Martí de Tours, a les 12 del migdia a l’església parroquial de Sant Martí Sarroca se celebrarà l’ofici religiós solemne i en acabar la Societat Coral Sarroca Nova interpretarà els tradicionals goigs a sant Martí. Amb aquest motiu s’oferirà a tots els fidels una nova i acurada edició d’aquests tradicionals goigs amb la imatge del Sant, edició que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de la població i que ha promogut Gogistes Penedesencs que segueix treballant per la divulgació dels goigs arreu del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: