Dimarts, 11 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El cicle ‘Escena Olèrdola’ acaba aquest dissabte amb l’espectacle ‘Àries de reservat’

El cicle ‘Escena Olèrdola’ acaba aquest dissabte amb l’espectacle ‘Àries de reservat’

La darrera representació d’aquest cicle es fa a Sant Pere Molanta, amb una òpera còmica com a proposta escènica.

Aquest dissabte, a les 8 del vespre, a la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta, s’ha programat la quarta i darrera de les propostes del cicle ‘Escena Olèrdola’ amb l’òpera còmica ‘Àries de reservat’.
L’òpera ens planteja com una soprano i la seva pianista han estat contractades per a un concert privat molt especial. Els clients, de gustos peculiars, volen rebre el nou any amb música, però sense cap testimoni. Treballaran amb els ulls embenats. Després de les dotze campanades, però, el guirigall de la festa s’atura de cop. Quan es treuen la bena no queda ningú viu. Ha arribat la fi del món. Només han sobreviscut elles.
La direcció és de Marc Rosich, amb Elena Martinell, com a soprano i Glòria Garcés, com a pianista. El preu de l’entrada és de 3’5€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: