Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xavi Méndez dona eines per educar en el marc de les noves tecnologies i les xarxes socials

La xerrada, organitzada pels veïns i veïnes del Molí del Rovira, va tenir lloc aquest passat dissabte al local de la Plaça de Vilanova.

Xavi Méndez, psicòleg amb experiència en el món de les estratègies d’aprenentatge i mentre de l’equip d’Espai, va ser l’encarregat d’impartir aquesta sessió sobre com eduquem en un context de noves tecnologies i creixent presència de les xarxes socials. La xerrada tenia com a objectiu donar eines a pares i mares d’infants i joves en edat escolar, tot i que estava oberta a tothom tal com apuntava Méndez. A més, el psicòleg vilafranquí també parlava sobre la importància de prendre decisions reflexionades, i no per inèrcia, per educar amb intencionalitat. L’acte és va convertir en un espai per compartir reflexions i inquietuds entre els participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: