Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC demana una moratòria del Pla de Sant Marçal-Cal Vies

VeC dóna suport a la proposta presentada per En Comú Podem en el mateix sentit al Parlament.

Vilafranca en Comú dóna suport a la Plataforma SOS Penedès i concretament a la demanda de moratòria del Pla de Desenvolupament Urbanístic Sant Marçal-Cal Vies que planteja un nou polígon logístic a la plana vitivinícola penedesenca. Una moratòria fins que es defineixi el Pla Territorial del Penedès, actualment en procés de redacció.
VeC ha presentat al·legacions proposant que es retiri la petició de redacció d’aquest Pla, que s’apliqui una moratòria a tot el territori de la vegueria Penedès a tots els plans i projectes que puguin alterar les futures decisions derivades del debat de la ciutadania del territori sobre el Pla Territorial.
Vilafranca en Comú, també ha proposat al grup parlamentari de Catalunya en Comú – Podem que presenti una Proposta de Resolució al Parlament en el mateix sentit.
VeC critica el posicionament del govern de la Generalitat vers el territori del Penedès, plantejant infraestructures que malmeten el territori sense tenir el Pla Territorial del Penedès que elabora el mateix govern. També afegeixen que el Penedès necessita urgentment el desplegament de la vegueria del Penedès i dels serveis territorials de la Generalitat de Catalunya al Penedès, per tal de poder tenir una veu pròpia a Catalunya, tant pel que fa a la distribució territorial dels serveis, com a les infraestructures.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: