Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una parella recorre a peu la distància de Bangkok a Barcelona en 955 dies

L’objectiu era explorar el món per trobar la bondat i ho van aconseguir

El Lluis és barceloní, mig vilafranquí i membre dels Castellers de Vilafranca i la Jenn és originària dels EEUU però ja fa 13 anys que viu a Catalunya. El seu somni era fer alguna cosa fora del normal abans de fer-se grans i van decidir caminar els 16.048 km que separen Bangkok de Barcelona. Van necessitar 10 mesos per a preparar-se, per a fer recerca de mapes, de rutes, d’informació sobre visats i fronteres i al 2016 van iniciar la gran aventura que els ha ocupat 955 dies, més de 3 anys, amb únicament 3 aturades per a tornar a casa i descansar.

El principal objectiu del projecte era explorar el món per trobar la bondat i ho van aconseguir.

Segons la Jenn i el Lluis, on més persones bondadoses han trobat ha estat a l’Iran i destaquen com a paisatge més espectacular les muntanyes del Pamir a l’Àsia Central. Després de 3 anys caminant pel món, la tornada a la rutina no és fàcil però aquesta parella d’aventurers ara valora molt més les coses que als occidentals ens semblen del més normal, com l’aigua corrent o un llit on dormir. També reconeixen que malgrat mantenir la passió pels viatges, trobaven a faltar algunes coses.

El passat divendres estaven a Cal Figarot per explicar les seves vivències a tots aquells que estaven interessats. Des dels inicis del viatge van anar actualitzant un blog per a compartir la seva aventura a la pàgina bangkokbarcelonaonfoot.com i també en un perfil d’instagram amb el mateix nom. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: