Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Cristòfor Mestre s’ha sumat a La vuelta al cole, contra la leucèmia infantil

L’escola Cristòfor Mestre s’ha sumat, un cop més, a la iniciativa solidària ‘La vuelta al cole’ per recollir fons contra la leucèmia infantil.

L’escola vilafranquina és una de les gairebé 900 a tot l’estat que participen a la cinquena edició de La vuelta al cole. Aquesta és una iniciativa de la Fundació Unoentrecienmil, dedicada a la investigació contra la leucèmia infantil, que convida tots els centres educatius a fer una cursa solidària el dia 25 d’octubre.

El Cristòfor Mestre ja hi va participar l’any passat i aquest divendres tota l’escola s’ha tornat a bolcar en aquesta experiència. Tot l’alumnat ha participat en curses adaptades a cada edat dins l’escola i als seus voltants més immediats.

La directora del centre, Núria Cañís, destacava que no només es fan les curses. També es treballa l’objectiu de la iniciativa, que és recollir fons per investigar contra la leucèmia infantil.

A les deu del matí, els més petitons de l’escola donaven el tret de sortida a les curses, que s’anaven fent curs a curs, amb un recorregut cada cop més llarg.
A banda de participar a les curses, cada alumne ha aportat un euro solidari que es destinarà a la investigació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: