Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les ADF del Penedès i el Garraf ajuden a les tasques de neteja de l’Espluga de Francolí

Les ADF del Penedès i el Garraf ajuden a les tasques de neteja de l’Espluga de Francolí

L’ADF de l’Espluga ha perdut tots els seus vehicles i material a causa de la riuada.

Un primer equip format per 15 voluntaris i 8 vehicles de les ADF del Penedès i Garraf es van desplaçar aquest dimecres a l’Espluga de Francolí per ajudar a l’ADF local en les tasques de neteja de fang i tala de troncs arrossegats pel riu que omplien els carrers per la inundació del riu Francolí.

Avui dijous un altre equip format per 10 voluntaris i 5 vehicles s’ha tornat a desplaçar cap a la zona per continuar amb les tasques de neteja del fang amb aigua a pressió i tala i retirada de troncs acumulats als carrers. Altres ADF d’arreu de Catalunya també s’hi ha desplaçat per ajudar als treballs i tornar el poble a la normalitat, coordinats pel Secretariat d’ADF de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: