Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’artista i filòsof Jesús Gómez presenta la seva obra ‘Seqüències’ a la Sala dels Trinitaris

La seva passió per l’art ha anat sempre acompanyada per la passió per la filosofia.

El passat divendres s’inaugurava a la Sala dels Trinitaris l’exposició ‘Seqüències’ obra de Jesús Gómez. Es tracta d’un recull d’obres que l’autor ha fet al llarg de quatre dècades. Per tant, a l’exposició es poden trobar treballs de finals dels anys 80 fins a l’actualitat.

Pintar i dibuixar ha estat per Jesús Gómez des de sempre una necessitat. L’art ha ocupat sempre un lloc de privilegi dins el seu cor, en particular la pintura. Gómez concep la pintura com un trencament amb la inèrcia del temps. Aquesta passió per l’art ha anat sempre acompanyada per la seva passió per la filosofia. Pensar i reflexionar formen part del seu dia a dia, ho demostra el fet que hagi estat tants anys professor de filosofia. Gómez confessa que, fins i tot, els seus alumnes l’han vist dibuixar.

A la Sala dels Trinitaris es poden veure una quarantena de peces, la majoria sobre paper. Es tracta d’obres de caràcter no figuratiu, entre la música de les formes geomètriques i el ball d’allò orgànic i viu. Presentades sovint en seqüències que permeten a cada obra ritmar amb altres. El format petit, predominant, és pròxim, proper i amb voluntat d’intimitat.Seqüències es pot visitar fins al diumenge 24 de novembre a la Sala dels Trinitaris.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

02:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
03:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: