Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa inaugura temporada a Cal Bolet amb un espectacle familiar centrat en els refugiats

Es tractava de l’espectacle familiar ‘Baobab’ a càrrec de la companyia La Pera Llimonera, dirigit per Toni Albà i interpretat per Sergi Casanovas i Pere Romagosa

En el marc de la programació de la Xarxa de Vilafranca, el teatre Cal Bolet va acollir diumenge a les 12, l’espectacle familiar ‘Baobab’ a càrrec de la companyia La Pera Llimonera, dirigit per Toni Albà i interpretat per Sergi Casanovas i Pere Romagosa. Una història explicada per dos venedors ambulants mentre miren de trobar un lloc on refugiar-se durant una tempesta. Aquests dos personatges narren el viatge trepidant d’un esquirol i un bolet a la recerca d’un nou arbre, després que el baobab a recer del qual vivien va desaparèixer de resultes de l’acció de l’home.

Es tractava del primer espectacle de la temporada de la Xarxa que enguany celebra el seu 25è aniversari.

La propera proposta de la Xarxa a Cal Bolet serà el proper 3 de novembre també a les 12 amb l’obra L’Ornet vol cantar de la Cia. Inspira Teatre. Tot i així, en el marc de la programació del servei de Cultura de l’Ajuntament, el proper 20 d’octubre a les 12 a l’Auditori, la companyia 2princesesbarbudes arriba amb l’espectacle familiar La bona vida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: