Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La primera mostra Tasta-La Granada supera les expectatives d’assistència i consum

La primera mostra Tasta-La Granada supera les expectatives d’assistència i consum

La mostra va tenir lloc el dissabte entre les cinc de la tarda i les nou de la nit a la recent inaugurada Plaça de la Vila.

La primera edició de la mostra de gastronomia local Tasta-La Granada va comptar amb una gran afluència de públic i la venda de 300 tiquets de beguda i 240 de menjar, superant les expectatives inicials i ‘obligant’ a imprimir més tiquets dels previstos durant la seva celebració.
La mostra va tenir lloc el dissabte entre les cinc de la tarda i les nou de la nit a la recent inaugurada Plaça de la Vila, en el marc de la Festa del Most del municipi. Va comptar amb la presència de cinc cellers i cinc establiments locals, bona part dels quals van exhaurir existències, i amb actuacions de l’Escola de Música de l’Alt Penedès, així com activitats infantils que van permetre als més petits trepitjar raïm com antigament.
L’alcalde de la Granada Joan Cols valora “molt positivament aquesta primera mostra”, tot assenyalant que queda garantida la seva reedició en el marc de la Festa del Most, seguint promocionant així el comerç local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: