Dimarts, 18 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca detecta 5 alcoholèmies positives durant el cap de setmana

També va instruir diligències per una persona que conduïa sense haver obtingut el permís de conduir i va detenir dues persones per ordre de recerca i detenció.

El cap de setmana passat la Policia Local de Vilafranca ha detectat cinc alcoholèmies positives. En el primer dels casos, dissabte dia 26, a les 18h, a l’avinguda de Vilanova es va detectar un conductor que havia caigut amb la seva moto. A la prova d’alcoholèmia va donar el triple de la taxa permesa i, a més, el permís de conduir estava intervingut judicialment.
La nit de dissabte a diumenge es van fer unes altres quatre proves d’alcoholèmia positives, de les quals una va ser traspassada a l’autoritat judicial per l’elevat grau.
Diumenge al voltant de les quatre de la tarda els agents van observar una moto que no respectava un senyal d’STOP. En aturar-lo i demanar-li la documentació, es va poder comprovar que no disposava de permís de conduir i es van instruir diligències per un delicte contra la seguretat viària.
Per altra banda, en dues intervencions al carrer Igualada i a rambla de la Girada, es van identificar dues persones sobre les que pesaven ordres de detenció.
També es identificar una persona de 40 anys que estava trencant una cabina telefònica a la Pl. Felix Mestre Nuto.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: