Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es dissol la Coordinadora de les Associacions de Veïnes i Veïns de Vilafranca

La coordinadora es va fundar l’any 2015, fruit de l’acord assolit entre les vuit Associacions de Veïnes i Veïns de Vilafranca.

L’objectiu era treballar de forma conjunta al servei dels ciutadans amb l’objectiu de tractar el que entenien que eren els grans projectes globals de ciutat.
En un comunicat conjunt expliquen que durant 4 anys el funcionament ha estat efectiu, amb reunions cada dos mesos amb l’equip de govern de l’Ajuntament, tractant diversos temes que afectaven a tots els barris.
Recorden també que van promoure una jornada a favor de la Creu Roja l’octubre del 2015, o reunions amb l’ajuntament i el Servei Català de la Salut, quan es va posar en funcionament els nou ambulatori i es va treballar una millora en el servei de bus urbà. En el comunicat exposen que ara les associacions s’han adonat que Vilafranca no té el nombre d’habitants suficients per fer factible una entitat com aquesta, atès que experts en moviments veïnals apunten que les coordinadores acostumen a funcionar millor en ciutats per sobre dels 100.000 habitants, i també s’han produït discrepàncies internes. Finalment comuniquen oficialment la dissolució de la Coordinadora. No, obstant, les associacions es comprometen a seguir treballant tant pels seus barris com per al conjunt de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: