Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els instituts de Vilafranca mantenen un alt seguiment de la vaga tant d’alumnes com professors

El 95% d’estudiants i el 62% de l’equip docent han secundat la vaga

Aquest divendres ha estat la segona jornada de vaga convocada per estudiants de secundària i s’hi han sumat també els professors i professores del centres educatius. Pel que fa als alumnes el seguiment ha estat molt alt, d’un 95%. L’altre 5% que no ha participat han estat bàsicament estudiants de 1r i 2n d’ESO a qui la normativa actual no reconeix el dret a vaga. Des de l’Institut Milà i Fontanals, el director Pere Martí, ho explicava.

Pel que fa al professorat i personal d’administració i serveis, segons fonts de l’USTEC, a primera hora del matí la participació a l’Alt Penedès era del 62%. Pere Martí ens explicava també com s’havien organitzat al Milà i Fontanals per a cobrir els serveis mínims.

L’alumnat que avui ha anat a l’institut ha dedicat el seu temps a activitats lúdiques o de repàs ja que en cap cas, com comentava Martí, poden avançar matèria perquè el total d’assistents no arriba a una sola aula completa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: