Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca volen descarregar el 3 de 10 per Tots Sants

Els Castellers de Vilafranca sortiran per la diada de Tots Sants amb el gran objectiu de completar el 3 de 10 amb folre i manilles, que enguany han carregat en tres ocasions.

El president dels Castellers de Vilafranca, Joan Badell recorda que aquesta construcció no la descarrega ningú des de Tots Sants de fa un any, i recorda també que els vilafranquins l’han completat els últims quatre 1 de novembre.

Ho van anunciar dilluns al vespre en una roda de premsa a Cal Figarot amb l’assistència de les colles participants a la diada, que començarà a les 12 del migdia. Durant aquest acte es va fer el sorteig de l’ordre d’actuació. Obriran plaça els Capgrossos de Mataró, que volen fer-hi els 3 i 4 de 9 amb folre, el 4 de 8 amb agulla i tenen el dubte de si tirar el pilar de 8 amb folre i manilles, o bé el de 7 amb folre.

Els Verds ho faran segons i si descarreguen el 3 de 10, en segona ronda tiraran el 4 de 9 sense folre. Descartat el 3 de 9 amb agulla, aconseguit per Sant Fèlix, voldran acabar la diada amb la torre de 9 i el pilar de 8 amb folre i manilles. Toni Bach, cap de colla dels Castellers de Vilafranca, es mostrava content amb la temporada que han fet els Verds, malgrat el canvi de rol de la colla dins el món casteller.

Els Xiquets de Tarragona actuaran en tercera posició i es plantegen la torre de 8 amb folre, el 3 de 9 amb folre, el pilar de 6 i una tercera ronda amb el 5 de 8 o el 4 de 8 amb agulla. Finalment, els Castellers de Sants asseguren l’intent de 4 de 9 amb folre i no descarten el 3 de 9 folrat i el 5 de 8.

En acabar l’actuació, hi haurà un vermut i dinar popular a Cal Figarot i també un triple concert amb els grallers 4 Vents, Miquel del Roig i el DJ Rivas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: