Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Molí d’en Rovira organitza una xerrada sobre com educar en les noves tecnologies

El Molí d’en Rovira organitza una xerrada sobre com educar en les noves tecnologies

Aquest dissabte, 26 d’octubre, s’organitza des de l’Associació de Veïns aquesta xerrada que anirà a càrrec del psicòleg Xavi Méndez, i que s’adreça a pares i mares d’infants i joves en edat escolar.

Titulada “Noves tecnologies i xarxes socials: Com eduquem?”, la xerrada es dirigeix a pares i mares d’infants i joves en edat escolar i a professionals de l’àmbit de l’educació. Començarà a 2/4 de 10 del matí i és previst que s’allargui fins a les 11 del matí.

Aquesta xerrada es proposa per tal d’oferir algunes claus, eines noves i mirades pel que fa a l’ús de les noves tecnologies per part dels joves i infants i sobretot les xarxes socials. Així s’abordaran els principals riscos i potencialitats d’aquestes eines digitals i algunes eines pedagògiques que poden facilitar la tasca de pares i mares en l’acompanyament dels seus fills i filles a l’hora d’entrar al món digital. El ponent, Xavi Méndez, té experiència en el món de les estratègies d’aprenentatge i projectes d’intervenció psicosocial en l’àmbit de l’adolescència i també és director i formador de monitors de lleure.

La xerrada és oberta a tothom i tindrà lloc al local de l’Av Molí d’en Rovira, a la plaça Vilanova, número 1.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: