Divendres, 24 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell d’Alcaldes de l’Alt Penedès va iniciar dijous les sessions del mandat 2019-2023

El Consell d’Alcaldes reprèn la seva activitat després de les darreres eleccions, amb la nova composició fruit dels comicis. Sota la presidència de Cèsar Herraiz haurà d’afrontar reptes importants.

La seu del Consell Comarcal acollia aquest dijous la primera de les sessions d’aquest mandat del Consell d’Alcaldes, en el que era una sessió constitutiva però on també ja es van començar a plantejar qüestions que han de ser rellevants en els propers quatre anys per la comarca.

En aquest sentit, el nou president del Consell d’Alcaldes, Cèsar Herraiz que és l’alcalde d’Avinyonet, comentava que la comarca ha d’afrontar reptes importants en els propers anys. Considera que cal que es treballi amb ell màxim de consens entre tots els municipis de l’Alt Penedès.

En aquesta sessió també hi era Xavier Lluch, president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, que remarcava la tasca que ha de dur a terme el Consell d’Alcaldes en aquests propers anys per tal d’ajudar també a configurar com ha de ser el futur de la comarca. En uns moments en que s’està elaborant el Pla Territorial, preservar la identitat vinícola de la comarca i consensuar amb el territori les decisions que s’hagin de prendre és primordial.

En aquesta primera sessió per exemple, ja es va donar informació dels projectes Feder relacionats amb el turisme d’una banda, i amb l’estalvi energètic, l’eficiència energètica i la biomassa de l’altra.

També es va donar informació de les propostes del Consell Comarcal a presentar al PUOSC 2020-2024.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

18:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M. Soler
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: