Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle ‘Despullant el masclisme’ omple l’Escorxador per escoltar David Fernàndez i Lyona

La sala d’actes de l’Escorxador es va omplir per seguir la xerrada i posterior debat amb l’activista i ex diputat de la CUP David Fernández i la il·lustradora Lyona per parlar sobre rols i feminisme.

Després que la setmana passada se suspengués la primera de les sessions previstes, a causa de les reaccions a la sentència del Tribunal Suprem, aquest dimecres al vespre tenia lloc la xerrada ‘Ni finos ni seguros’ amb David Fernàndez, escriptor i activista, i Lyona, il·lustradora i directora de videoclips. Ambdós han publicat conjuntament ‘La revolta de Santa Jordina’, una versió pròpia i femenina de la llegenda de Sant Jordi. Com explica David Fernàndez és un llibre que s’adreça tant al públic infantil com al més adult, i que permet fer-ne dues lectures.

En una sala d’actes de l’Escorxador plena, Fernàndez i Lyona, que és el pseudònim de Marta Puig, van oferir una xerrada oberta amb el titol ‘Ni finos ni seguros’. Com ells mateixos comentaven es tractava de parlar a partir del llibre dels rols, la igualtat, el feminisme i els altres masclismes per tal de plantejar diferents punts de debat.

D’altra banda, la sessió de la setmana passada que es va suspendre, es farà dilluns vinent, amb la intervenció com estava previst de l’antropòloga i escriptora Maite Carranza. Serà a partir de les 8 del vespre i se centrarà en la perspectiva de gènere en la literatura infantil i juvenil.

També la propera setmana, el dimecres dia 30, es parlarà de la masculinitat a través de Teresa Pàmies, amb l’escriptora i comissària de l’Any Pàmies Montse Barderi. En aquest cas a 2/4 de 8 del vespre. Ambdues xerrades es fan també a la sala d’acte de l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: