Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cavatast torna a esdevenir una cita de referència pels apassionats del cava

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, va ser l’encarregat, divendres, d’inaugurar la 23a edició.

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, va ser l’encarregat, divendres, d’inaugurar la 23a edició del Cavatast. Va dirigir les seves paraules apel·lant a la història i la tradició vinícola de Catalunya. En la seva intervenció també va reivindicar els preus del raïm.

D’altra banda Aragonès també va parlar de reclamar a les administracions estatal i europea suport perquè evitar els possibles efectes d’increment d’aranzels pels vins.

A la inauguració, l’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, va iniciar la seva intervenció destacant el vincle i la proximitat que s’estableix entre la mostra i el municipi a cada edició del Cavatast.

Des de divendres i fins diumenge, milers de persones han acudit a Sant Sadurní per gaudir del seu producte estrella, el cava, que en aquesta edició estava representat per un total de 26 elaboradors d’escumosos de la DO Cava.
Enguany, s’han incorporat novetats adreçades a oferir una major experiència als assistents. Un sol tiquet que servia per consumir, tant el tast de cava com la degustació gastronòmica. A més, hi havia espais de degustació amb taules i cadires perquè els visitants poguessin assaborir amb tranquil·litat els productes de la mostra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: