Divendres, 22 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Big Draw torna a reivindicar el dibuix com a mitjà d’expressió als carrers de Vilafranca

Un cop més, el Big Draw ha arribat als carrers de Vilafranca amb multitud de tallers adreçats a tota mena de públics.

El festival del dibuix al carrer tenia lloc aquest dissabte a la tarda amb diferents propostes que reivindiquen el dibuix com a mitjà d’expressió i llenguatge universal.

La d’aquest 2019 és la quarta edició del Big Draw a Vilafranca, una iniciativa que va néixer a Londres l’any 2000 i que s’ha anat estenent arreu del món a través de propostes diverses.

A Vilafranca es vehicula a través del col·lectiu d’il·lustradors Gargot, l’escola d’arts Arsenal, el batxillerat artístic del Milà i Fontanals i el centre d’expressió plàstica Zig Zag amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca.

Els nens i nenes de totes les edats són el públic majoritari de les propostes del Big Draw però cada cop més adults se sumen als tallers.

En total, durant la tarda del dissabte, les persones que ho desitjaven podien participar a sis tallers en diferents espais de la vila. Per exemple, davant del Palau Baltà, la gent podia fer els seus dibuixos al voltant del color blau.

Vilafranca es va sumar al Big Draw amb una primera experiència l’any 2015, com a un dels actes de la capitalitat cultural que va acollir la ciutat aquell any.

Programació

Ràdio Vilafranca

13:30
Esports 14
Amb Tito Boada
14:00
Notícies en xarxa
Informació general
14:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
14:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
14:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: