Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos ocupants d’un camió han mort en una col·lisió a l’AP-7 a Vilafranca

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta matinada hi ha hagut un sinistre mortal de trànsit al punt quilomètric 198 de l’AP-7 a l’altura de Vilafranca.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a tres quarts de quatre de la matinada.
Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut un encalç entre dos camions que es trobaven a la cua d’una retenció provocada per un sinistre anterior, al punt quilomètric 197, que restringia la via i en el qual s’hi ha vist implicat un únic vehicle pesant. A conseqüència de la col·lisió han mort els dos ocupants d’un dels camions que han xocat, de matrícula polonesa. Pel que fa al primer camió accidentat, que ha quedat bolcat a la via, el conductor i l’acompanyant han resultat ferits menys greus.
Arran de la incidència, s’han activat deu patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques.
Quant a l’afectació viària, l’AP-7 es troba tallada a Vilafranca en direcció Barcelona i hi ha aturades d’uns 6 km en aquest tram. El trànsit es desvia per la sortida 30 de l’autopista, la sortida Vilafranca sud, cap a l’N-340.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: