Dijous, 4 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest diumenge es fa una nova edició del taller de collir olives a Sant Pau

Aquest diumenge es fa una nova edició del taller de collir olives a Sant Pau

Els diumenges a Sant Pau continuen aquest cap de setmana amb un taller de collir olives.

El diumenge 27 d’octubre hi ha programada una nova activitat del programa “Els diumenges a Sant Pau”. En aquest cas, el Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilafranca proposa compartir un matí de feina al camp, tot collint olives. Es tracta doncs d’estendre les borrasses, passar el rasclet i aplegar les olives. Després, s’explicarà com fer-ne conserva, i allà mateix es buscaran herbes aromàtiques com la farigola o la sajolida que es poden afegir a les olives i posar a la conserva per donar-hi millor gust.

El lloc i hora de trobada és al camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes, a les 11 del matí. L’activitat té una durada aproximada de dues hores. La passejada i el taller transcorre a la zona de Sant Pau, i té una durada aproximada de dues hores.

El guiatge anirà a càrrec de Quatre Passes, Serveis Ambientals. L’activitat s’adreça a un públic familiar i és gratuïta. En cas de pluja, quedaria suspesa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: