Dimecres, 19 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una festa donarà el tret de sortida a la programació del Teatre Cal Bolet i l’Auditori

Serà aquest diumenge a les set de la tarda al parc del Tívoli amb l’espectacle ‘Swing it!’, de la companyia Mar Gómez, i la música de Joan Colomo.

La jornada serà presentada pel periodista vilafranquí Ernest Gili i començarà amb l’espectacle ‘Swing it!’, de la companyia Mar Gómez, i amb un taller participatiu per al públic assistent. ‘Swing it!’ és un espectacle de dansa teatre que barreja el llenguatge coreogràfic propi de la companyia amb el ball social de moda.

Seguidament, a tres quarts de vuit, hi haurà el concert de Joan Colomo en format duo amb Pau Albà. Amb ‘L’Oferta i la Demanda’, el seu sisè treball en solitari, Colomo demostra una personalitat aclaparadora i un estil inconfusible. Sap jugar amb l’electrònica, amb els sons mainstream i s’allunya dels convencionalismes.

La festa estarà oberta a tothom de manera gratuïta i disposarà d’un punt de venda d’entrades per als espectacles de la propera temporada, caracteritzada per una programació amb propostes locals i grans èxits del panorama musical, teatral i de dansa. Són disset propostes per a tot tipus de públics i de diferents gèneres, tant teatre com música i un espectacle multidisciplinar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: