Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una festa dona el tret de sortida a la programació d’espectacles familiars de Vilafranca

La festa tenia lloc aquest diumenge al migdia al parc del Tívoli i era oberta a tothom.

És el tercer any que la Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils i el Servei de Cultura de Vilafranca organitzen conjuntament una festa de presentació de la temporada d’espectacles familiars.

L’espectacle d’animació ‘En Rikus se’n va a la selva’, de la companyia Rikus, va ser la proposta triada per començar a escalfar motors ara que l’inici de la temporada és imminent. Des de la Xarxa Vilafranca, la presidenta de l’entitat, Gemma Llop, explicava que la col·laboració amb el Servei de Cultura permet tenir a la vila una programació familiar àmplia i variada.

Des del Servei de Cultura, la tècnica Anabel Rodríguez també parlava de l’alt nivell d’exigència del públic familiar.

D’octubre a gener hi ha sis espectacles familiars de diferents disciplines programats a Vilafranca. La Xarxa programa al teatre Cal Bolet cada primer diumenge de mes i l’Ajuntament completa aquesta oferta amb tres espectacles més: ‘La bona vida’, de la companyia 2princesesbarbudes, ‘Envà’, de la companyia Amer i Àfrica Circ, i la proposta de dansa ‘Silver drops’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: