Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Swing it! i Joan Colomo a la festa de presentació de la temporada

Swing it! i Joan Colomo han protagonitzat una festa per donar la benvinguda a la temporada d’espectacles professionals de Vilafranca.

Emulant la festa de presentació de la temporada d’espectacles familiars, aquest diumenge al vespre es va fer també una festa al parc del Tívoli per donar la benvinguda a la temporada per a adults.
L’espectacle, amb taller inclòs, ‘Swing it!’, de la companyia Mar Gómez, i el cantautor Joan Colomo en format duet am Pau Albà eren els encarregats d’escalfar motors davant l’inici de la temporada, que arrenca el dissabte 28 de setembre amb l’espectacle ‘Papà Mozart’.

La presentació de la temporada es va fer al juliol en una gala a l’auditori per donar més marge al públic i avançar la venda d’entrades i abonaments. Com és habitual, la programació és diversa i inclou propostes de creadors locals.

La venda d’entrades continua en marxa des que es va obrir poc després de fer-se pública la programació de la temporada d’octubre a gener. De fet ja s’han exhaurit les entrades per l’obra de teatre ‘Això ja ho he viscut’, de La Perla 29, que es representarà el 5 d’octubre a Cal Bolet.

La vetllada va ser presentada pel periodista Ernest Gili i va comptar amb la intervenció del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Ricard Rafecas, qui destacava la bona resposta del públic davant el bon ritme de la venda d’entrades.

Durant la festa d’aquest diumenge hi havia instal·lada una parada on es podien comprar entrades i abonaments per als espectacles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: