Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Nil Bartolozzi i David Ribas exposen per Fires i Festes

Nil Bartolozzi i David Ribas exposen per Fires i Festes

Les exposicions s’inauguren demà, 5 de setembre, i durant l’acte es presentarà el nou programa de Fires de Sant Sadurní.

Aquest dijous a les vuit del vespre s’inauguraran a la Capella de l’Índex les exposicions de Fires i Festes: “Viure en l’art” de Nil Bartolozzi, ubicada a la mateixa capella, i “L’art és una venjança” de David Ribas, que es podrà veure a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya i que han programat la regidoria de Cultura i la Galeria Paqui Delgado.
Durant l’acte també es presentarà el nou programa de Fires i Festes d’enguany, que té un nou format, recull articles de diverses persones col·laboradores i suposarà l’inici d’un nou projecte de revista cultural sadurninenca, que s’anomenarà Mirades, feta per persones de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: