Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’organització de l’Electrovinyes valora positivament el canvi d’ubicació

En la seva sisena edició, l’Electrovinyes canviava d’ubicació i se situava a la sala del mirador Miravinya de la muntanya de Sant Pau.

L’organització valora molt positivament aquest canvi perquè permet que hi hagi més caliu i una millor sonoritat.

L’Electrovinyes ha tingut lloc aquest divendres i dissabte. Un any més, el festival posa el focus sobre la música electrònica i experimental en directe. El cartell d’enguany comptava amb noms com Ominira, Núria Garcia, Omega DB, Yarei Molina, Primo Gabbiano i Transgress.

Antonio Clavijo és Primo Gabbiano, que arribava a l’Electrovinyes amb una performance i acompanyat per l’artista plàstica Visual Pal. Ell mateix ens explicava el seu projecte, que ve de lluny i està girant per llocs tan diversos com Castella, les Illes Balears o Berlín.

L’Electrovinyes també ha comptat amb el taller infantil Petits Tafaners, tot i que divendres no es va fer per falta de públic, i amb els anomenats electrosopars, que permeten fer un àpat senzill durant el festival.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: