Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Assemblea fa una crida a inscriure’s a la Diada 2019 – Objectiu Independència

Des de Vilafranca s’organitzen 9 autocars per anar a la manifestació.

En les darreres hores, les inscripcions han augmentat a tot Catalunya fins a 60.000. A Vilafranca l’Assemblea Nacional Catalana ha intensificat també la venda de samarretes i la reserva d’autobusos per anar a Barcelona, amb una parada que es munta a les tardes fins divendres a la plaça Constitució, sense oblidar la parada habitual del mercat dels dissabtes.
La coordinadora , Esther Güell, explica que és important tornar a participar a la manifestació de l’11 de setembre per deixar clar a tothom que l’esperit de l’1 d’octubre no afluixa.
Després que l’Assemblea fes públic divendres passat que les inscripcions havien caigut prop d’un 25% respecte de l’any passat, la ciutadania s’ha bolcat a inscriure’s a la Diada, i s’ha passat de les 37.500 de divendres a les gairebé 60.000 actuals.
Esther Güell explica que a Vilafranca s’organitzen autocars per anar a la manifestació de la tarda, però que al matí també hi haurà activitats a Barcelona.
La venda de samarretes manté els preus de l’any passat. 15€ el pack per adults i 8€ per a nens. Hi ha samarretes d’home, de nen, i dues modalitats per a dona, amb tirants o amb màniga curta.
Respecte al bus el preu és de 12€ i sortirà a un quart de tres de la tarda des de l’estació de Vilafranca. També es venen tiquets a Ca La Madrona, l’Estanc Solsona, la llibreria Odissea i a Autocars Vendrell.
La Diada 2019 – Objectiu Independència vol omplir la Gran Via de Barcelona, plaça Espanya i els cinc carrers adjacents, i traslladar un missatge a favor de la unitat estratègica per assolir la independència.

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: