Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arsenal valora de manera molt positiva la participació en la primera edició de l’Escola Tous

El Claustre dels Trinitaris acollia un acte singular i rellevant per l’escola d’art Arsenal com era el reconeixement a la seva participació en la primera edició de l’Escola Tous de Joieria.

Aprofitant el Claustre dels Trinitaris, que l’escola ha incorporat recentment als seus espais, s’ha fet per part de la Vicepresidenta Corporativa de Tous, Rosa Tous, el lliurament d’uns diplomes que reconeixen la implicació i l’esforç de les dues estudiants de joieria de l’Arsenal que han participat en la primera edició de l’Escola Tous de Joieria i Oficis Artesans.

Des de Tous van engegar el curs passat aquesta iniciativa amb participació de les millors escoles de joieria de l’estat, i també alguna de Mèxic. Entre els centres participants hi havia l’escola Arsenal, que va ser triada des d’un principi per incorporar-se al projecte, com explica Rosa Tous.

Per la seva banda, la regidora d’Educació, Meritxell Montserrat, ha remarcat que la col·laboració de l’escola Arsenal amb l’empresa TOUS suposa un reconeixement a aquest centre que compta amb una trajectòria de gairebé 50 anys i ha encoratjat l’alumnat del centre a aprofitar l’oportunitat d’aprenentatge que l’escola posa a la seva disposició.

Elisabet Urbano i Xènia Ribes han estat les dues alumnes que han rebut aquest reconeixement, i que es mostraven satisfetes de l’oportunitat que havien tingut.

Elles dues han estat les primeres, però aquest curs 2019-2020 ja hi ha dos alumnes més del cicle de joieria que gaudiran d’aquesta oportunitat.

Gràcies a la iniciativa, els alumnes aprendran tècniques específiques de l’ofici de la joieria mitjançant la restauració de peces de TOUS. Per segon any consecutiu, els alumnes de l’Arsenal participaran en aquest projecte que no només busca impactar en el marc teòric dels estudiants, sinó que també té com a objectiu millorar el seu vincle amb el mercat laboral en promoure pràctiques en un ambient professional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: