Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Avinyonet vol refer i millorar el projecte de la piscina municipal

El nou equip de govern vol repensar el projecte per dimensionar-lo a les necessitats del municipi i fer que tota la zona esportiva sigui un pol d’atracció per a tots els veïns.

Les obres de construcció de la piscina municipal d’Avinyonet, a la zona de la Plana d’en Bord, estan aturats des del canvi al capdavant de l’Ajuntament fruit de les darreres eleccions municipals del mes de maig i que va portar la llista de Junts Avinyonet encapçalada per Cèsar Herráiz a formar govern. Explica que quan van arribar a l’alcaldia es van trobar amb aquesta obra, la més important al municipi, pràcticament sense començar i van decidir aturar-la per repensar-la.

Herráiz comenta que si l’obra hagués estat més avançada, la previsió era que el 25 d’agost la piscina havia d’estar oberta, haurien mirat d’entomar-la i finalitzar-la. Però no s’havia fet pràcticament res a banda dels forats de les piscines i algun moviment de terres.

En aquest espai el projecte de l’anterior equip de govern preveia dues piscines i una pista de pàdel, i l’actual ha decidit repensar-lo per mirar que aquesta zona sigui un lloc de trobada per tot el municipi.

La voluntat de l’actual equip de govern seria que al llarg de l’actual mandat es pugui acabar aquesta obra i que el municipi pugui disposar de la piscina, però lligada a tot un equipament esportiu adreçat a tots els veïns.

Per tal de tirar endavant aquest equipament, que en el projecte anterior tenia un cost d’uns 450.000 €, hi ha una aportació de la Diputació ja entregada, i la resta ha de sortir de fins propis de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: