Dilluns, 13 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds fan una crida a l’afició per poder descarregar el 3 de 10 diumenge a Tarragona

Després de Festa Major, els Castellers de Vilafranca volen reprendre amb força l’activitat per encarar els reptes importants que els queden en aquesta recta final de temporada.

Aquest diumenge els Castellers de Vilafranca actuen a Tarragona, amb motiu de la diada del primer diumenge de festes. El president dels Verds, Joan Badell, i el Sotscap de colla, Ignasi Pérez, van desgranar com afronta la colla aquesta recta final de temporada amb un primer repte ja com és aquest diumenge a Tarragona.

Joan Badell explica que la voluntat seria poder-hi completar el 3 de 10 amb folre i manilles, però per això cal comptar amb molts castellers a plaça. Dilluns al vespre ja es va fer un primer assaig, i la novetat enguany és que s’ha convocat un assaig per dimecres al matí. Un assaig de dues hores tot just abans de marxar cap a Barcelona per participar en els actes de la diada.

Des de Cal Figarot s’han preparat quatre autocars, que a les 3 de la tarda sortiran cap a Barcelona per tal de fer-hi com és habituals diferents pilars a les 17 hores i 14 minuts. Els Verds seran al tram número 16.

Divendres es farà el darrer assaig abans de l’actuació de Santa Tecla, i s’acabarà de veure la previsió de castells per l’actuació. El sotscap de colla, Ignasi Pérez, explica que el gran objectiu és descarregar el 3 de 10 amb folre i manilles i repetir el 3 de 9 amb folre i agulla.

Des de la colla es fa una crida a tots els castellers a participar d’aquests assaig i sobre tot ser a plaça diumenge per poder afrontar aquests grans castells.

En el mes i mig que queda abans d’acabar la temporada per Tots Sants , la voluntat és treballar intensament amb el que ja es va poder veure per Sant Fèlix i afegir-hi el 4 de 9 sense folre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: