Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘El pot petit’ anima el matí del darrer dia de Festa Major per els més petits de la vila

El dia 2 de setembre, en el que és el darrer dia de la Festa Major de Vilafranca, bona part dels actes se centren en un públic més infantil que viu la més típica amb un altra atenció.

Aquest 2019 la proposta que han fet els administradors ha estat destacada ja que s’ha comptat amb la participació d’un dels grups d’animació infantil més potents actualment. Amb el nom de ‘El Pot Petit’, es tracta d’un espectacle adreçat a un públic familiar però amb gran format ja que hi ha fins a 8 músics damunt de l’escenari. En aquesta ocasió l’escenari de la Rambla de Sant Francesc, el mateix que ha acollir enguany alguns dels concerts més destacats d’aquests darrers dies.

A les 11 del matí de dilluns va començar aquest concert que va aplegar un bon nombre de famílies a la rambla i que va fer gaudir sobre tot als més petits d’un espectacle que combina música, contes, titelles i danses.

Un molt bon espectacle que servia per omplir d’activitat el matí del darrer dia de la Festa Major en que bona part de les propostes s’adrecen als més petits dels vilafranquins.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: