Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Banc de Sang s’instal·la avui dilluns a la rambla de La Girada

Com és habitual cada primer dilluns de mes, el Banc de Sang i Teixits és a Vilafranca per tal que tothom qui ho desitgi pugui fer donació de sang.

Avui dilluns 2 de setembre, la Unitat Mòbil se situarà a la rambla de la Girada, enlloc de l’espai habitual de la plaça del Penedès. L’horari és de les 10 del matí a 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 9 del vespre.

Tothom que gaudeixi d’un bon estat de salut, tingui més de 18 anys i pesi més de 50 quilos pot donar sang. La donació de sang és un acte cívic i responsable que beneficia el conjunt de la societat. Cada vegada fa falta més sang i tothom, un familiar o una amistat en pot necessitar. Cada 3 segons, algú necessita sang a Catalunya, ja que es continua necessitant sang per a intervencions quirúrgiques i tractaments i especialment a l’estiu es fa més necessària que mai.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: