Divendres, 24 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres es presenta el llibre ‘Senyes i aproximacions’ d’Oriol Pi de Cabanyes

Oriol Pi de Cabanyes presenta el seu nou llibre ‘Senyes i aproximacions, – 123 assaigs breus d’història cultural’, editat a Publicacions de l’Abadia de Montserrat, divendres a les 19’30h a l’Agrícol.

L’acte comptarà amb la participació de professors de tres instituts de Vilafranca, Jaume Ferrer, professor de literatura catalana de l’Institut Eugeni d’Ors, Caterina Ferreres, professora de filosofia de l’Institut Milà i Fontanals, i Antoni Puimedon, professor de filosofia de l’Institut Alt Penedès.
“Senyes i aproximacions” d´Oriol Pi de Cabanyes articula un conjunt d´escrits, que mantenen un interès viu, pensats per a il·lustrar una determinada actualitat cultural que no caduca amb el temps. Amb els escrits d´aquest llibre passen ja del mig miler, els publicats fins ara per Oriol Pi de Cabanyes a Glossari. Aquest és, doncs, el sisè volum d´una sèrie de breus assaigs que combinen la informació amb la reflexió cultural a partir d´un bon coneixement de la història i la literatura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: